2017 BİLSEM Öğretmen Seçimi Science and Art Centers 2017 Teacher Selection Öğretmenler

bilsem öğretmen sözlü sınavı

Bilim ve Sanat Merkezleri öğretmen seçime sürecine ilişkin sözlü sınava girmeye hak kazanan öğretmen listesi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün sitesinden açıklandı. İlk aşama olan Ek-2 formunu doldurarak MEBBİS üzerinden başvuru yapan öğretmenlerin değerlendirmelerini İl Öğretmen Değerlendirme Komisyonları tarafından yapıldı.

Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçim sürecine ilişkin sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi için tıklayınız. 

Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğretmenler randevu yer, tarih ve saat bilgilerine mebbis.meb.gov.tr üzerinden daha sonra

Bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik ekli liste için tıklayınız.

Toplamda 19 ilde yapılacak olan sözlü sınav 27 Mart 2017 tarihinde başlayıp 28 Nisan 2017 tarihlerine kadar devam edecek.

Bilim ve Sanat Merkezileri Öğretmen Seçme ve Atama sürecinde olan öğretmenlere başarılar dileriz.

2017 BİLSEM Öğretmen Seçimi Science and Art Centers 2017 Teacher Selection
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.