Bilsem Grup Tarama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Üstün Yetenekliler

Bilsem sonuçları

Tablet bilgisayarla yapılacak grup tarama uygulaması 81 ilimizde, il tanılama sınav

komisyonu tarafından belirlenen merkezlerde 11 Şubat – 09 Nisan 2017 tarihleri

arasında yapılacaktır.

1, 2, ve 3. sınıflar grup tarama uygulama sonuçları 14 Nisan 2017 tarihinden itibaren öğrenci kimlik numarası ile birlikte http://www.meb.gov.tr adresinden öğrenilebilecektir.

Grup Tarama Uygulama Sonuçlarının Hesaplanması

  1. Grup tarama uygulamasında sınıf düzeylerine uygun sorular sorulacak. Öğrencilerin puanları doğru verdikleri cevaplar üzerinden hesaplanacaktır. Yanlış cevaplar doğru cevaplara etki etmeyecektir.
  2. Grup tarama uygulaması tüm Türkiye’de tamamlandıktan sonra yetenek alanları bazında sonuçlara göre ülke ortalaması belirlenecek ve bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrenciler http://www.meb.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

11/02/2017 tarinide başlayan grup tarama/tablet sınavları 09/04/2017 tarihine kadar devam edecektir. Sınava giren öğrenci ve velilerin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar son sınavların da uygulanmasından sonra 14/04/2017 tarihinde açıklanacaktır. Sınavlar açıklandığı an sitemizden duyurulacaktır. Bizi takip etmeye devam ediniz…

Bilsem Grup Tarama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.