AUZEF Kayıt Yenileme Ne zaman? Açık Öğretim Fakültesi, Yükseköğretim

auzef

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğrencilerinin kaçırmamaları gereken tarihlerden en önemlisi kayıt yenileme tarihidir. Üniversite mezunlarının sınavsız olarak ikinci üniversite olarak da okuyabildikleri AUZEF 2022 – 2023 güz dönemi kayıt yenileme tarihleri 29 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Bu tarihler arasında öğrenciler materyal ücretlerini ve harçlarını yatırmaları gerekmektedir. Geçtiğimiz günlerde Twitter gündemine oturan AUZEF’in %112,5’luk zamlı tarifesi geçerli olacak. “Bu başka bir yazının konusu…” deyip İstanbul Üniversitesi’nin kayıt yenileme ile ilgili açıklamasına bakalım.

İstanbul Üniversitesi kayıt yenileme kılavuzu yayınladı. Üniversitenin yaptığı açıklama:

 Değerli Öğrencilerimiz, 

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri 29 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 44 üncü maddesinin (c) fıkrasında “Açık öğretim sisteminde üst üste dört dönem kayıt yenileme koşullarını yerine getirmeyen öğrencinin ilgili programdan ilişiği kesilir” hükmü yer almaktadır. Bu hüküm gereğince 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı da dâhil olmak üzere son dört (4) yarıyıl içerisinde kaydını yenilememiş öğrencilerimizin ilişikleri kesilecektir. Kayıt haklarını kaybetmek istemeyen öğrencilerimizin bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

2022-2023 Güz Dönemi kayıt yenileme kılavuzu yayınlandı.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

AUZEF Kayıt Yenileme Ne zaman?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.