3 Boyutlu Resimler (Stereogram) Fotoğraf Galerisi, Köşe Yazıları

3 boyut

 3 Boyutlu Resimler (Stereogram) Şaşı Bak Şaşır

3 boyutlu resimler iki boyutlu resimlerin arkasına bilgisayar yöntemleriyle başka resimlerin yerleştirilmesi ile elde edilmektedir. Böylece bir üçüncü boyut resim ortaya çıkmaktadır. Halihazırda online üç boyut hazırlayabileceğiniz programlar da bulunmakta siz de istediğiniz resimlere üç boyut ekleyebilmektesiniz.

Peki gizlenmiş resmi nasıl göreceksiniz?

Bu resimleri daha önce göremediyseniz görmeniz bayağı bir zaman alabilir önce biraz sabretmelisiniz. Resimleri görmeye başladıktan sonra bu resimlerin yenilerin bulup onlara bakmak ayrı bir zevk olacaktır sizin için.

Geri Çekilme : Bu yöntemde önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş ekrandan uzaklaşın, 15-20 cm. uzaklaştığınızda gözlerinizi şaşı yaparak resme bulanık görecek şekilde bakınız resim kendiliğinde sizi derinliğine çekecek ve derinliğin arkasında yeni bir resim oluşacaktır.

Yansımayı Kullanma : Bu yöntem uygulama açısından en kolay yöntemlerden biridir. Bunu şöyle açıklayalım ekrana baktığınızda ekrandaki resim yazıları görürsünüz. Fakat farlı açıdan baktığınızda kendinizin ekranda yansımasını görürsünüz. Üç boyutlu resme bakarken ekrandaki resmi değil ekranda kendinizi görmeye çalışarak ve yine gözlerinizi hafif şaşı yapıp bulanık şekilde ekrandaki resme bakarak da görebilirsiniz.

Üç boyutlu resme bakarken en çok yapılan hata resme direkt bakarak resmin içinde obje arama yada resimdeki figürleri bir şeye benzetme çabasına girmedir. Bu şekilde yalnız kendinizi kandırmış olursunuz. Yukarıdaki teknikleri kullanarak üç boyutlu resmi gördüğünüzde sizin için yeni resimlere bakmak çok eğlenceli ve farklı bir deneyim olacaktır.

İlk resimden sonrakilerde ne olduklarını söylemedik. Bakalım neler göreceksiniz? Bulduklarınızı bizimle paylaşın.

Resme gizlenmiş kocaman bir kalp bakalım görebilecek misiniz?

Resme gizlenmiş kocaman bir kalp bakalım görebilecek misiniz?

 

3 boyut10

3 Boyutlu Resimler- Kelebek

3 boyut9

3 Boyutlu Resimler-9

3 boyut 8

3 Boyutlu Resimler-8

3 boyut

Resme gizlenmiş kocaman bir kalp bakalım görebilecek misiniz?

3 boyut (6)

3 Boyutlu Resimler-6

3 boyut (2)

3 Boyutlu Resimler-2

3 Boyutlu Resimler (Stereogram)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

  1. Zeka sadece bir resme bakıp anlaşılmaz

    1. Resim: Kelebek
    2. Resim: Deniz Yıldızı üstünde gözler ağız vs var
    3. Resim: Çan resmi okullarda elle sallananlardan veya Etekli Kız resmide diyebilirsiniz.
    4. Resim: Kalp resmi 3D
    5. Resim: Kuru Kafa
    6. Resim: Şaha kalmış at üstünde insan.

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.