29 Ekim Tatili Kaç Gün Gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili 28 Ekim Günü öğleden sonra başlayacak 29 Ekim’in resmi tatil olması ve 30 Ekim Günü de memurların idari izinli sayılmaları nedeniyle 4,5 gün tatil olacak.

29 Ekim tatili kaç gün oldu 2 Kasım pazartesi okullar tatil mi sorularının yanıtı MEB’den ve Başbakanlık’tan geldi. 29 Ekim tatili memurlar için 4,5 güne uzatıldı. MEB ise okullar ve okullarda çalışan öğretmenler için 2 Kasım pazartesi gününü de tatile ekledi. Buna göre 29 Ekim perşembe günü ile birlikte 30 Ekim cuma, 31 ekim cumartesi, 1 kasım pazar ve 2 Kasım pazartesi günü okullar tatil edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili ilk kez bu kadar uzatıldı. Bunun sebebi ise 1 Kasım’daki erken seçim. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzaladı.

İdari izinler de kamu kurumlarının görevleri aksatmayacak şekilde asgari personel bulundurması gerektiğinden kamu kurumları açık olacaktır. Pazartesi günü ise seçimler sonrası okullarda temizlik ve düzenleme yapılacağından okullar tatil edilmiştir.

29 Ekim Tatili Kaç Gün
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.