Kadınlar alınmasın… Aile Danışmanlığı

Yolda yürürken karların arasında bi yağ lambası bulur bi eskimo. bu arada yol dediysem de, öle bi audi quattro’nun iki lastik izinin arası yani, refüjlü asfaltlı bişey değil, neyse. “para eder mi, antika mıdır acaba” diye düşünürken, üzerindeki karları almak için lambayı bi ovalamış bulunur ve o an lambanın içinden bir cin çıkar. adam şok içinde cine bakarken, cin klasik sorusunu sorar:

– Merhaba sahip, dile benden ne dilersen.
eskimo kat kat giysilerine ve kalın kabanına rağmen ne kadar üşümekte olduğunu düşünür ve dileğini diler:
– Ekvator biraz kuzeye kaysın da buralar ılımanlaşsın bari.
cin afallar;
– Sahip sana dile ne dilersen dedik de; abarttın yani. ekvatoru kuzeye kaydırmak için dünyanın eksenini biraz daha eğmem gerek, bu sefer ağırlık merkezi yörünge düzleminden şaşacak, bunu dengelemek için yörüngeyle oynamam gerekir ki güneş sistemini tamamen değiştirir bu samanyolunu da dolayısiyle, samanyolundaki kütle çekim dinamiklerini tamamen yeniden dizayn etmem gerekir. rica ediyorum, makul bişii dile.
eskimo hayal kırıklığına uğrar, başka bir dilek düşünür.
– Tamam buldum, kadınlar ne ister, onu bilmek istiyorum.
cin mavi ekran falan olur,
– Sahip be; demin şey yapamadım ben, kaç kilometre kaydıralım dediydin ekvatoru…

Kadınlar alınmasın…
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

  1. mne

    NEDEN HEP KADINLAR KÖTÜLENİYOR YA BENCE İKİNCİ DİLEĞİ DAHA KOLAYDI BİR KADINA SORSA CEVAPLARDI DA ‘KADINDAN KADINA CEVAPLAR DEĞİŞİYOR YA’

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.