MEBBİS’in Süprizi Belli Oldu EÄŸitim Gündemi

Öğretmenler gününe denk gelen geri sayım sonunda (24 Kasım 2014 saat:10.00) bitti. MEB geri sayaç hakkında açıklama yapmamıştı. Sayacın Öğretmenler Gününü göstermesi merak konusu olmuÅŸtu. “Acaba Öğretmen için bir süpriz mi var?” sorusunu akıllara düşüren MEBBİS’in süprizi belli oldu.

 

MEBBİS Süprizi

Sayacın bitmesinin ardından site yeni bir görünümle açıldı. Çoklu ekran desteği ile gelen yeni siteyi MEB öğretmenlerin kullanımına sundu.

Artık akıllı telefonlar ve tabletlerden görüntü sıkıntısı çekilmeden sitede rahatça dolaşılabilecek.

 

MEBBİS mobil3 MEBBİS mobil2 MEBBİS mobil1

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitede göze çarpan baÅŸka bir yenilikte akıllı telefon uyugulamaları. MEB’in android ve iOS iÅŸletim sistemleri için geliÅŸtirilen uygulamalar için anasayfada bir yer ayrılmış.

MEB android ve iOS Uygulamaları

Öğretmenler günü süprizi bekleyen öğretmenler hayal kırıklığına uÄŸrasa da MEB’in böyle yenilikler yapması ve teknolojik ilerlemelerden geri kalmaması güzel bir geliÅŸme….

 

MEBBİS’in Süprizi Belli Oldu
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.