Özel Yetenekli Çocuklar Aile Kılavuzu Üstün Yetenekliler, Zeka

meb logo

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Üstün yetenekli öğrenciler ve aileleri için kılavuz hazırlamış ve yayına sunmuştur. E-Zeka.net olarak bu kılavuzun aile ve çocuklarımıza rehberlik edeceğini düşünerek aşağıdaki linkte kılavuza ulaşmanıza yardımcı olmak istedik. Üstün zekalı öğrenciler ve ailelerinin cevap aradıkları sorular bu kılavuzda yanıt bulacaktır. Bu kılavuzda, özel yetenekli çocuğa sahip ailelere genel anlamda rehberlik etmek, bilgilendirmelerde bulunmak amaçlanmış, ailelerin çocuklarını daha iyi tanımalarına ve anlamalarına, ailelerin çocuklarına yönelik olarak neler yapabileceklerine, yaşantı örneklerine ve anne-babaların karşılaşabilecekleri durumlara yer verilmeye çalışılmıştır.

Özel yetenekli çocukların yetenek, ilgi ve potansiyellerini geliştirmek için ailelere öneriler sunulmuştur.Kılavuz, özel yetenekli çocukların ailelerine yönelik olarak hazırlansa da çocuğu olan tüm ailelerimizin yararlanacağı bölümler de içermektedir.

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLAR AİLE KILAVUZU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ..

Özel Yetenekli Çocuklar Aile Kılavuzu
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.