EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS

ekpss

ÖSYM Başkanlığının 2017 EKPSS/KURA ile engelli kamu personeli yerleştirme ile ilgili duyurusu.

2017 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik ile buna bağlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında yapılan “Protokol” hükümlerine göre ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacaktır. Adayların, bu kılavuzda yer alan kadroları tercih edebilmeleri için, 2016-EKPSSye girmiş veya 2016-Kura ile yerleştirme için başvuru yapmış olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini 12-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. ÖSYM internet adresinden https://ais.osym.gov.tr tercih gönderme işlemleri 21 Temmuz 2017 tarihinde, saat 23:59’da sona erecektir.

Adayların tercih işlemleri öncesinde Aşağıda sunulmuş olan Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2017 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu

EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.