1. ve 2. Sınıflar BİLSEM Soru Örnekleri Üstün Yetenekliler

BİLSEM 1. ve 2. Sınıflar grup tarama sınavları devam ediyor. Bazı merkezlerde sınavlar Nisan ayı ortalarına kadar da devam edecek.en çok merak edilenler de ne tür soruların sorulduğu. İşte bakanlık demo uygulamasındaki bilim sanat seçmeleri soru örnekleri …

Sınav uygulaması öğrencilerin yardım ihtiyacı olmadan işlemleri kendileri yapabilecek kolaylıkta. Sınav başlamadan önce de örnek sorular çocukların karşısına gelecek hazır olduklarında sınavı başlat düğmesine basarak sınava başlayacaklardır. İşaretlenen soruda süre bitmeden farklı seçenek işaretlenebilecektir. İşaretlenen sorularda doğru ya da yanlış işaretlendiği gözükmeyecektir. Doğru tik ya da yanlış tik sadece örnek sorularda bulunmaktadır. Süre bittikten sonra bir önceki soruya dönme ihtimali yoktur. Ve sorular bittiğinde tekrar başa dönme, cevapları kontrol etme olasılığı yoktur. TC kimlik numaraları gözetmenler tarafından girilecektir.

Soru örnekleri için yukarıdaki galeriye bakınız.

BİLSEM ve daha fazlası için bizi facebok’tan beğenerek veya twitter’dan takip ederek gelişmeleri herkesten önce siz öğrenebilirsiniz.

1. ve 2. Sınıflar BİLSEM Soru Örnekleri
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.