Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? Simeone: “We start the Champions League with the biggest possible motivation” Spor

galatasaray atletico madrid

Galatasaray Atletico Madrid maçı bu akşam heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Nefesler tutuldu Galatasaray Atletico maçına saatler kala muhtemel 11’ler ve kanal bilgileri belli oldu. Peki Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayın ile ekranlara gelecek?

galatasaray atletico madrid

Usta oyuncu Sineijder’dan Atletico Madrid yorumu

Sneijder: “Atletico Madrid güçlü bir takım. Teknik direktörü Diego Simeone, takımı için çok çalıştı. Rakibimiz sadece grubun değil turnuvanın en iyi takımlarından biri. Ama hedefimiz maça çıkmak ve yenmek. Böyle bir takımla şampiyonlar ligine başlangıç yapmamız bizim için büyük bir şans.”dedi.

Galatasaray Atletico Madrid karşısında Şampiyonlar Ligi’nde dev bir maça çıkıyor. Galatasaray güçlü rakibi Atletico Madrid ile daha öncede karşılaşmış fakat galibiyet sevinci yaşayamamıştı. Bu akşam gözler Türk Telekom Arena’da olacak. Peki Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Karşılaşmanın ilginç notları arasında, daha önce oynanan maçlarda Atletico Madrid Galatasaray’a konuk olduğu hiç bir mücadeleyi kazanamamış. Galatasaray bu karşılaşma ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde 14. kez boy gösterecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son beş maçı kaybetti; daha önce altı maç üst üste kaybetmediler.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son sekiz maçta galibiyet alamadı son galibiyetini Aralık 2013’te Juventus’a karşı almıştı. Daha önce 261 müsabakada 97 galibiyet alan Galatasaray, bu maçlarda rakip fileleri 361 kez havalandırırken kalesinde 387 gol gördü.

Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Atletico Madrid maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele saat 21:45’te başlayacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde 11 maçtır bir maçta bir golden fazla atamıyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’dan  daha fazla gol yiyen tek takım BATE Borisov’du.
Atletico Madrid, altıncı kez Şampiyonlar Ligi’ne katılıyor; en büyük başarıları 2013/14 sezonunda final oynamalarıydı. Atletico Madrid, 2013/14 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 23 maçta sadece dört mağlubiyet aldı. Atletico Madrid’in Şampyionlar Ligi’nde oynadığı son beş maçta sadece üç gol oldu (bir gol attılar, iki gol yediler

Galatasaray, İspanyol ekibi Atletico Madrid’le Avrupa kupalarında 3. kez eşleşti. Rakibiyle ilk kez 1973-74 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda  eşleşen sarı-kırmızılılar, deplasmanda 0-0 beraberlikle biten maçın rövanşında, rakibine İstanbul’da 1-0 yenilerek elendi.

Atletico Madrid’le ikinci kez ise 2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi  son 16 turunda karşı karşıya gelen Galatasaray, deplasmanda 1-1 eşitlikle sona  eren ilk maçın rövanşını İstanbul’da 2-1 kaybederek çeyrek final biletini rakibine kaptırdı. İspanyol rakibine karşı oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi  alan “Cim Bom”, hiç maç kazanamadı

İspanyol ekibi, bugüne kadar Avrupa kupalarında Türk rakipleriyle 12  maç oynadı. Galatasaray’la 4 kez karşı karşıya gelen Atletico Madrid, Trabzonspor,  Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor ve Beşiktaş’la da birer kez eşleşti. Trabzonspor’la 1992-93 sezonu Kupa Galipleri Kupası 2. turunda eşleşen  Atletico Madrid, evinde 0-0 berabere kalıp, deplasmanda bordo-mavili ekibi 2-0  yenerek tur atladı.

MUHTEMEL 11:

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Rodriguez, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Burak

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Siqueira, Oliver Torres, Tiago, Gabi, Koke, Griezmann, Martinez

milliyet.com.tr

Madrids coach answered the media along with Jorge Resurrección ‘Koke’ in the press conference prior to this Tuesday’s match against Galatasaray.

2015-09-14

Diego Pablo Simeone answered the media at the Türk Telekom Arena. The Argentinian coach assured that the team faces the new edition of the Champions League with great enthusiasm: “The competitions are different, when you start a new competition like the Champions League, the motivation is greater. Galatasaray has enormous offensive potential. They have not started well in their League, but it is a team with great quality.”

With respect to the rival, Galatasaray, Simeone said that “we look at the fixture in general and the virtues of Galatasaray are from the midfield to the top. We have to be very aware at the start of the match that will be strong and intense, since it is a team that plays aggressively. This is why we will strengthen the midfield.”

en.clubatleticodemadrid.com

Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? Simeone: “We start the Champions League with the biggest possible motivation”
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.