cizgifilmmakinesi.com İçin Resim Çizme Programı Sanat & Zanaat

Çizgifilm Makinesi Nedir?
www.cizgifilmmakinesi.com, TRTÇocuk ekranlarında yayınlanan bir programdır. Çizmiş olduğunuz resimleri www.cizgifilmmakinesi.com adresine göndererek resimlerinizin TRTÇocuk ekranında yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Peki bu programın ayrıcalığı nedir?
Bugüne kadar değişik kanallarda değişik programlara gönderilen resimler sergilendi. Çizgifilm Makinesi Programında ise resimleriniz hayat buluyor. Nasıl mı? Çizmiş olduğunuz resimler animasyon haline getiriliyor ve hareket ediyor. O tek sayfaya çizmiş olduğunuz resim 3-5 saniyelik bir çizgifilme dönüşüyor. Ne kadar eğlenceli değil mi?

Nasıl Resim Çizeceğim?
Çizgifilm Makinesi programına bilgisayarınızda yüklü olan herhangibir resim yapma programını kullanarak resminizi çizebilirsiniz. En kolay örneği Paint programıdır. Bunun yanında daha kolay kullanımı olan ücretsiz ve Çizgifilm Makinesi Programı’nın da önerdiği Tux Paint programını kullanabilirsiniz. Bu resim yapma programıyla yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlıdır. Programla birlikte gelen hazır şekiller sizlere resim çizmenizde kolaylık sağlayacaktır.

 

Tux Paint Programını Bilgisayarıma Nasıl Kurarım?
Bu resim çizme programını bilgisayara indirmeniz ve kurmanız için bir video hazırladık. Videoyu dikkatli bir şekilde izlerseniz sizler de kolaylıkla Tux Paint’i kurabilirsiniz. Bunu için aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm.

Umarım izlediğiniz video faydalı olmuştur. Sorularınız ve önerileriniz için yorum yazmayı unutmayın. En kısa zamanda sorularınıza cevap vereceğim. Kurmuş olduğunuz programı biraz inceleyin. Bir kaç deneme yapın. Çoğu yerini çözeceğinizden eminim. Daha sonra beğendiğiniz bir resminizi www.cizgifilmmakinesi.com adresine göndererek TRTÇocuk ekranlarında yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Haydi şimdi resim yapmaya 🙂

cizgifilmmakinesi.com İçin Resim Çizme Programı
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

  1. Denyas Adige

    çizgi filmleri seviyorum çünkü karakterler hiç ölmüyor…Darbelere müthiş dayanıklılar…Ayrıca yaşlanmıyorlar.Her insanın bir çizgi kahramanı vardır mutlaka misal ben Red kitin hastasıyımdır.Düldülün tepesinde Daltonları kovalar durur.Hayatı umursamaz,telaşlanmaz…

  2. ibrahim ünal

    arkadaşlar bilgisayardan çok resim yaptım ama nasıl gönderirim bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz???????

  3. Ahmet Emir

    Adım Ahmet Emir ARICI, 2. sınıfa gidiyorum 7 buçuk yaşındayım trt çocuğu çok seviyorum ve çizgifilm makinesinide.

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.