Kocaeli 1. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri Anne & Babalar, Eğitim Gündemi, LYS, Mesleki Rehberlik, Öğretmenler, Okul Rehberliği, Ortaöğretim, Tanıtım, YGS, Yükseköğretim

Kocaeli 1. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer GünleriKocaeli için büyük bir adım daha atılıyor. Dev sanayisiyle ünlü olan ilimiz yükseköğretim alanında da devleşmeye hız verdi. İzmit Rehberlik ve Araştırma Merkezi‘nin öncülük ettiği “Kocaeli 1. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri”, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında yürütülen bir projedir.

Kocaeli 1. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri, 02-03-04 Mayıs 2012 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde yapılacak.

Projenin tanıtımını Kocaeli Valisi Ercan TOPACA şu sözleriyle anlattı:

Yükseköğrenime hazırlanan gençlerimizin, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ülkemizin ve bütünleşen dünyanın istihdam politikalarına uygun meslekleri
seçebilmeleri; gerek öğrenim, gerekse mesleki yaşamlarında başarılı olabilmeleri bakımından büyük önem taşımaktadır.
Bu amaçla; sanayi ve kültür kenti olan İlimizde, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ‘Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri’ etkinliğinin ilki bu yıl düzenlenmektedir. Önümüzdeki yıllarda da giderek daha kapsamlı hale getirilmesi planlanan fuar organizasyonundan bu yıl yaklaşık 100 bini aşkın öğrencinin yararlanması hedeflenmektedir.
 
“Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri” 30 bin m² kapalı alana sahip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecektir. Kocaeli Valiliği tarafından tahsis edilecek stantlarda, üniversiteler kendi tanıtımlarını yaparken, üniversiteye hazırlanan adaylar da yurtiçi ve yurt dışında öğrenim görebilecekleri üniversiteleri ve meslekleri tanıma fırsatı bulmuş olacaklardır.
 
02-03-04 Mayıs 2012 tarihlerinde 3 gün sürecek olan tanıtım fuarımıza katılmanız bizleri onurlandıracaktır.
 
 Ercan TOPACA
 Kocaeli Valisi
Kocaeli 1. Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.