Özel Yetenekli Öğrenci Seçmeleri Başvuruları Başlıyor Üstün Yetenekliler, Zeka

Bilim ve sanat merkezleri özel yetenekli öğrenci seçmeleri başlıyor…

Sınıf öğretmeni tarafından aday gösterilen öğrencinin velisi; uygulama ücreti olarak KDV dâhil 50 TL’yi (elli Türk lirası) aşağıdaki seçeneklerden birini kullanarak önümüzdeki pazartesi günü itibariyle yaptıracaklar, ücretler ve başvurular 1329 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Uygulama ücreti yatırıldıktan sonra gözlem formları sınıf öğretmeni tarafından e‐okul sistemi üzerinden doldurulacaktır.

  • MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankasından herhangi birine kurumsal tahsilat programı aracılığıyla yatırılabilir.
  • Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası ya da Halk Bankası ATM’lerinden, Vakıflar Bankası internet bankacılığı, Halkbank internet bankacılığı, Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden yatırabilir.
  • Vakıflar Bankası şubeleri üzerinden yatırılabilir.
  • Ayrıca, tüm banka kredi kartları ile https://odeme.meb.gov.tr/ internet adresinden ödeme yapılabilir. (Not:  Ödeme ekranındaki yönlendirmeler dikkatlice okunarak takip edilmelidir.)

ÖNEMLİ: Ücretini yatırdığı hâlde e‐okul sistemi üzerinden sınıf öğretmeni tarafından gözlem formu doldurulmayan öğrenciler tablet bilgisayar grup tarama uygulamasına alınmayacaktır. Bu nedenle tarihlere dikkat edilmesi gerekmektedir.

Bilim ve sanat merkezleri seçmeleri ile ilgili gelişmeleri herkesten önce öğrenmek ve takip etmek için e-zeka.net’i Facebook ve Twitter’dan takip etmeyi unutmayın!!!

Özel Yetenekli Öğrenci Seçmeleri Başvuruları Başlıyor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.