Bilsem 2018 Grup Tarama Sistemi Tanıtım Sürümü Hakkında Bilgilendirme Üstün Yetenekliler

tablet uygulaması 2018

tablet uygulaması 2018

2018 tablet uygulaması demosu ile ilgili Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ( ÖRGM ) tarafından bilgilendirme duyurusu yayınlandı.

BİLSEM öğrenci seçmelerinin 2. ayağını oluşturan Grup Tarama Sınavı tablet üzerinden yapılacak. Tablet uygulamasına girecek öğrencilerin hazır bulunuşculuğunu yükseltmek için ÖRGM hem Android hem de IOS (Apple İşletim Sistemi) tabanlı cihazlar için demo uygulamasını güncelledi.

Genel Müdürlüğün ilgili duyurusu şöyledir;

Saygıdeğer öğretmenler, veliler, öğrenciler;

Bilim ve sanat merkezleri grup tarama uygulaması, tablet bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

“Bilsem 2018 Grup Tarama Sistemi Tanıtım Sürümü”nde soruların cevaplanma şeklini anlatan 3 adet animasyon, 3 adet alıştırma ve 16 soru bulunmaktadır. Her soruyu belirli bir süre içinde cevaplamanız gerekmektedir. Sürenin son 10 saniyesi sağ üst köşede gösterilecek ve süre azalarak bitecektir. Süre bitiminde cevap verilmez ise sonraki soruya otomatik olarak geçilecektir.

Animasyonlar ve sorular grup tarama sorularının benzeri veya kapsadığı konular değildir. Uygulama, sadece grup tarama sistemindeki ekran görüntüleri hakkında bilgilendirme ve cevaplamada pratiklik kazandırma amaçlıdır.

Uygulama ekranında denemeler yaparak öğrencinin sisteme hazırlanmasının amaçlandığı “Bilsem 2018 Grup Tarama Sistemi Tanıtım Sürümü” hem Android hem IOS platformlarında  yayındadır. Tanıtım sürümü aşağıdaki bağlantılardan ya da ilgili cihazların marketlerinden indirilebilir.

Apple Store (IOS) Sürümü

https://itunes.apple.com/tr/app/bilsem-tan%C4%B1t%C4%B1m/id1303486851?mt=8

Google Play (Android) Sürümü

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.meb.bilsemdemo

Bilsem 2018 Grup Tarama Sistemi Tanıtım Sürümü Hakkında Bilgilendirme
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.