System UI Durduruldu Hatası Bilişim & Teknoloji

ui-sistem-hatasi-cozulduAndroid cihaz kullanıcılarının 2017 yılından itibaren “System UI Durduruldu” sorunu baş göstermeye başladı. Çeşitli çözüm önerileri geliştirilse de Samsung başta olmak üzere Android tabanlı cihazlar kullanıcıları telefonlarının verdiği hatayla bozulduğunu düşünmeye başladı. Ortadaki tuşa uzun süre basınca gelen görev yöneticisi penceresi gelmemekte ve telefon kendini kasmakta ve donma sorunu yaşamaktadır. Aslında olan basit Google tarafından yapılan bir güncelleme, Android cihazlarda soruna neden oluyor . Özellikle Galaxy Note 3, Galaxy Note 2, Galaxy S3, Galaxy S3 Mini, Galaxy S4 ve Galaxy S5 gibi Samsung marka telefonlarda gözlemlenen “System UI Durduruldu” hatası incelemeler sonucunda google tarafından yapılan bir “güncelleme” nedeniyle cihazların donma vb. bir sorun ile kullanıcıları mağdur ettiği tespit edildi. Sorunun çözümü ise basit, google tarafından gelen güncellemeyi cihazdan kaldırmak gerekiyor.

SYSTEM UI DURDURULDU SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Sorunun çözümü için çeşitli öneriler geliştirildi. Fakat en kolay ve basit çözüm Google tarafından yapılan son güncellemenin kaldırılmasıyla düzelmenin sağlanmasıdır. Bu işlemi yapmak için Google Play Store’a girin ve “Google” araması yapın arama sonucunda ekrana gelecek olan Google uygulamasından “Güncellemeyi Kaldır” yahut “Geri Yükle” “Kaldır” seçeneğine basmak. Telefonunuz eski haline döndü… İşlemin etkili olması için işaretli olan otomatik güncellemedeki işareti kaldırırsanız Google güncelleme yapmayacak ve aynı sorun tekrar etmeyecektir.

System UI Durduruldu Hatası
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.