İyilik Yap Denize At Couple adopts dying neighbor’s 3 kids – when they see what happened to their house, they’re stunned Sosyal Projeler

Vefat Eden Komşusunun 3 Çocuğunu Evlat Edindi – Eve Gelince Gözlerine İnanamadı

5+3=1

Beş çocuğu yetiştirmek hiç de kolay olmasa gerek. Bir de üstüne üç çocuğun sorumluluğunu daha almayı düşünün. Beş çocuk annesi Tisha için çocukları yetiştirmek zor değildi. Üç çocuğu olan komşusu kanserden hayatını kaybedince çocukların yetiştirme yurduna verilmesi kararlaştırıldı. Ancak Tisha’nın gönlü buna elvermedi.

Tisha ve eşinin beş çocuğu olsa da, komşusunun çocuklarını tek başlarına bırakmak istemediklerinden onları da evlat edinmeye karar verdiler. Tisha’nın yaptığı iyiliği ise birisi farketti. Bir süre sonra Tisha evine gelince evinin tamamen değiştiği sürpriziyle karşılaştı.

Fox5, Tisha’ya çok fazla tanımadığı komşusunun çocuklarını neden evlat edinmeye karar verdiğini sorunca, “Çünkü onlar daha çocuklar. Ben de yetiştirme yurdunda büyüdüm. Benim yaşadığım zorluklarla bu üç çocuğun karşılaşmasını istemedim. Çocuklar, çocukken çocuk gibi yaşamayı hakkediyorlar. Zaten annelerini kaybettiklerinden dolayı acı çekiyorlar. Onlara ‘ev’ diyebilecekleri bir ortam sunmak istedik” dedi.

Tisha ve eşinin beş çocuğu olduğundan üç çocuğu da evlat edinince evlerinde yeterince yer olmayacaktı. Buna rağmen çocuklar düzgün bir ortamda yetişsin diye onları evlat edinmeye ve evinde barındırmaya karar verdiler.

Evde yeterince yer olmadığından dolayı evlat edinilen çocuklar diğerleriyle aynı odaları paylaşıyordu. Tisha’nın 17 yaşındaki oğlu ise koltukta yatıyordu. Ancak kimse durumundan şikayetçi değildi. Tek yapmak istediği evin içine yeni bir duvar ördürerek çocukların odasını ayırmaktı.

Tisha, iyilik yaptı ve kısa sürede iyilik buldu. Birisi Tisha’nın yaptıklarını duydu ve Fox’un Surprise Squad ekibi kısa sürede Tisha’nın kapısını çaldı. Kadına, evin dekorasyonunda yardım edeceklerini söylediklerinde Tisha gözyaşlarına boğuldu. Bilmedikleri şey ise ekibin duvar örmekten fazlasını yapacak olmasıydı. Hem de Tisha evde değilken.

Geniş kadrolu ve yetenekli bir ekip altı haftada tamamlanması mümkün olan işi üç günde bitirdi. Evin içini baştan aşağıya yenilediler. Sonuç olarak bütün çocukların yaşayabileceği harika bir ev ortamı yaratıldı.

Evin içindeki değişiklikleri ve ailenin tepkisini görmek için hemen izleyin!

youtube izle

Videoyu izlemek için resme tıklayınız.

Kaynak. newsner.com

İyilik Yap Denize At Couple adopts dying neighbor’s 3 kids – when they see what happened to their house, they’re stunned
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.