Bilim ve Sanat Seçmeleri 2017 I. Aşama Sınavları Başlıyor. Üstün Yetenekliler

bilsem seçmeleri

Şubat ayı itibariyle BİLSEM seçmelerine girecek olan öğrencilerin tablet sınavları başlıyor. II. Aşama sınavlar bu yıl ilkokul 1,2 ve 3. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Sınav giriş yerleri ve belgeleri öğrencilerin kayıtlı oldukları okul müdürlüklerince verilecektir. Sınav giriş yer ve zamanları bakanlıkça belirlendiğinden sınav saatinden en az on beş dakika önce sınav giriş salonunda olmanız gerekmektedir. Aksi halde yedek sınav yahut telafi olmadığından öğrenciler kaçırmış oldukları  sınava tekrar girme şansları için bir sonraki yılı beklemeleri gerekecektir.

Bilsem tablet sınavının geçen yılki demo örneği sitemizde bulabilirsiniz. Tüm alanlarda aday gösterilen öğrenciler bu ön tarama ve seçme sınavı olan grup tarama sınavına girecekler başarı gösteren öğrenciler bireysel inceleme olan son aşamaya girmeye hak kazanacaklardır.

Sınav tablet üzerinden olduğu için bakanlıkça yeni bir duyuru yapılmaz ise öğrencilerin kağıt kalem vb. getirmelerine gerek yoktur. Öğrencilerin kimlik belgeleri ve sınav giriş belgeleriyle sınav saati sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Tablet üzerinden yapılan sınav basit ve öğrencilerin yapabilecekleri yönergelerle yapılmaktadır. Sınav süresince gözetmen öğretmenler de öğrencilere uygulamayı nasıl yapacakları hakkında bilgi ve yardımda bulunmaktadırlar.  Bu nedenle velilerin endişelenmesini gerektirecek bir durum yoktur.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. E-zeka.net

Bizi facebook ve twitterdan takip ederek gelişmeleri herkesten önce siz öğrenin.

Bilim ve Sanat Seçmeleri 2017 I. Aşama Sınavları Başlıyor.
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.