2016 – 2017 BİLSEM Tanılamasına Girecek Adaylar Belli Oldu Üstün Yetenekliler

bilsem aday listesi

BİLSEM´lere Aday Gösterilen Öğrenciler ve Aday Gösterildikleri Yetenek Alanları Belli Oldu.

09 Aralık 2016 tarihinde sınıf öğretmenlerinin öğrencilerini aday gösterme süreci son bulmuştu. Aday gösterilen öğrencilerin bilgileri E-Okul sistemine işlendi. Bakanlık işlenen bilgiler doğrultusunda  bu yıl bilim ve sanat merkezi başvurularına katılacak olan öğrencileri sitesinde açıkladı. Öğrencilerin hangi alan veya alanlardan gireceği belli. Öğrenciler BİLSEM seçmelerine zihinsel, resim ve müzik olmak üzere üç yetenek alanından en fazla ikisine başvuru yapabiliyorlar.

Öğrencilerin aday gösterildiği alandaki düzeltmeler 16 Aralık 2016 tarihine kadar yapılacak. Hiç aday gösterilmeyen öğrenciler için her hangi bir işlem yapılmayacak. Öğrencisinin aday gösterildiği yetenek alanında bir yanlış olduğunu düşünen veleri 10 Aralık 2016 tarihine kadar okul idarelerine başvurabilirler.

2016/2017 Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanımlama sürecinde sınıf öğretmenleri tarafından gözlem formu doldurularak aday gösterilen öğrenciler ve aday gösterildikleri yetenek alanları açıklanmıştır. Kontrol etmek için burayı tıklayınız.

bilseme katılacaklalar

2016 – 2017 BİLSEM Tanılamasına Girecek Adaylar Belli Oldu
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.