Bilsem Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Üstün Yetenekliler

bilsem

Bilim ve Sanat Merkezleri, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin (resim, müzik ve genel zihinsel yetenek) örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumlarıdır. Bu merkezlerde öğrenciler uyum, destek eğitimi, bireysel yetenekleri fark ettirme, özel yetenekleri geliştirme ve proje üretimi/yönetimi alanlarında düzenlenmiş eğitim programlarına alınırlar.

Ülkemizde özel yetenekli öğrenciler için en kapsamlı eğitim modeli “Bilim ve Sanat Merkezleri’dir. 69 ilde 83 bilim ve sanat merkezimiz bulunmaktadır.

1.-2.-3.- ve 4. Sınıflar için BİLSEM sonuçları merakla beklenmektedir. Tüm öğrenciler grup tarama sınavını bitirmiş olup 3, ve 4. Sınıflardan grup tarama sınavını geçenler bireysel değerlendirmeye alınmaya devam etmektedirler.

Bilim Sanat Merkezi Sınav Takvimi 2015-2016

1-2sinif 3-4sinif

1.ve 2. Sınıflar ise grup tarama sınavının açıklanmasını beklemekteler. Takvime göre 1. Ve 2. Sınıflar grup tarama sonuçları 5 Mayıs Perşembe günü açıklanacaktır ve açıklandığı an sitemizden duyurulacaktır. Daha sonra Mayıs ve Haziran aylarında bireysel incelemeye alınacaklar 10/08/2016 tarihinde bilim sanat merkezlerine gitmeye hak kazananlar açıklanacaktır.

3.ve 4. Sınıfların bireysel incelemeleri devam ediyor. Haziran ayı sonuna kadar bireysel incelemeleri tamamlanacak olup 10/08/2016 tarihinde bilim sanat merkezlerine gitmeye hak kazananlar açıklanacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. E-zeka.net.

Bizi facebook’tan beğenerek veya twitter’dan takip ederek gelişmeleri herkesten önce siz öğrenin.

Bilsem Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.