1. ve 2. Sınıflar BİLSEM Sonuçları Üstün Yetenekliler

bilsem sonuç

2016-2017 Eğitim öğretim yılından itibaren Bilim ve Sanat Merkezlerimizde eğitimlerine devam edecek 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik tablet bilgisayar uygulaması 27 Şubat 2016- 24 Nisan 2016 arasında gerçekleştirilmiştir.

Bu uygulamada genel zihinsel yetenek alanında bireysel incelemeye hak kazanan öğrenciler için taban puanlar, Türkiye ortalaması üzerinden belirlenmiştir. Her soru 10 puan olmak üzere, uygulama 450 puan üzerinden değerlendirilmiştir.

  1. Sınıflar için genel zihinsel yetenek alanı için taban puan 330,
  2. Sınıflar için genel zihinsel yetenek alanı için taban puan 380 olarak belirlenmiştir.

Resim ve müzik yetenek alanında bireysel incelemeye hak kazanan öğrenciler; Bilim ve Sanat Merkezlerine yerleştirilecek öğrenci sayılarının dört katı üzerinden belirlenmiştir.

  1. Sınıflar için resim ve müzik yetenek alanı için taban puan 300,
  2. Sınıflar için resim ve müzik yetenek alanı için taban puan 340 olarak belirlenmiştir.

Bireysel incelemeye hak kazanan öğrencilere en kısa zamanda il tanılama sınav komisyonu tarafından randevuları verilerek öğrencinin devam ettiği örgün eğitim kurumu tarafından velilere bilgilendirme yapılacaktır.

2016 – 2017 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (1 ve 2. Sınıf) Tablet Bilgisayar Uygulaması Sonuçları için tıklayınız.

1.ve 2. Sınıflar ise grup tarama sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara ulaşmak için burayı tıklayınız.

Tüm öğrencilere başarılar dileriz. E-zeka.net.

Bizi facebook’tan beğenerek veya twitter’dan takip ederek gelişmeleri herkesten önce siz öğrenin.

1. ve 2. Sınıflar BİLSEM Sonuçları
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

  1. Anonim

    “genel zihinsel yetenek alanında bireysel incelemeye hak kazanan öğrenciler için taban puanlar, Türkiye ortalaması üzerinden belirlenmiştir. ” tam olarak ne demek? yani Türkiye ortalaması kaç ya da 380 puan ilk % kaçı temsil ediyor?

  2. Hülya

    Tüm Türkiye deki giren Öğrenci ortalamasının baz alınarak ortalama soru çözenlere göre sınavın taban puanları belirlendi demek

  3. hilal durak

    oğlum 2. sınıf tablet uygulamasında incelemeye hak kazanarak mülakata girdi. ancak mülakat sonuçlarına nasıl ulaşabilirim ??

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.