Üstün Yetenekli Öğrenci Seçmeleri Son Başvuru Tarihi -en- Sience and art center in turkey Üstün Yetenekliler

09 Kasım 2015 tarihinde başlayan bilim sanat merkezi üstün yetenekli öğrenci seçmeleri için son başvuru tarihi 27 Kasım!!

Bu yıl yapılacak olan üstün yetenekli ve üstün zekalı öğrencilerin eğitim gördükleri Bilim ve Sanat Merkezlerine seçimler için aday gösterme işlemleri 27 Kasım tarihinde sona eriyor. Başvurular sistem üzerinden bakanlığa iletildiğinden sonradan isim ekleme ya da düzeltme yapılmamaktadır. Seçmelere girecek öğrencilerin ve velilerin mağduriyet yaşanmaması için okullarıyla irtibat halinde kalmaları gerekmektedir.

Başvurular tamamlandıktan sonra 1. ve 2. sınıflar için grup tarama sınavları daha sonra 3. ve 4. sınıflar için grup tarama sınavları yapılacak tarama sınavlarında başarılı olan öğrenciler 2. aşama seçimlerine girmeye hak kazanacaktır.

Bilim sanat seçmeleri yapılan çalışmaları çıkan soru örnekleri ve daha fazlası için bizi facebok’tan ve twitter’dan takip ederek gelişmeleri herkesten önce siz öğrenin.

Bilim Sanat Merkezleri Üstün yetenekli öğrenci seçmeleri için menu çubuğundan üstün yetenekliler sayfasını ziyaret ederek bu yıl ve geçmiş yıllardaki seçmeler ve BİLSEM’le alakalı tüm merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

Üstün Yetenekli Öğrenci Seçmeleri Son Başvuru Tarihi -en- Sience and art center in turkey
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.