NASA’dan Şok Açıklama Bilişim & Teknoloji

alien

Amerikan Uzay Ajansı NASA’dan bilim insanları gelecek 10-20 yıl içinde uzaylılarla tanışacağımızı tahmin ettiklerini açıkladı.

NASA, (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) Amerika Birleşik Devletleri’nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurumdur. 29 Temmuz 1958 yılında ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur.

NASA’nın önde gelen bilim insanlarından Ellen Stofan, Washington’da yaptığı konuşmada:

‘Gelecek 10 yıl içinde Dünya dışında yaşam olduğuna dair güçlü verilere ulaşacağımıza ve 10 ila 20 yıl içinde de kesin kanıtı elde edeceğimize inanıyorum.

Nereye bakacağımızı biliyoruz, nasıl bakacağımızı biliyoruz ve büyük oranda bu arayışta ihtiyaç duyulan teknolojiye de artık sahibiz’ dedi.

NASA’nın Heliofizik Bölümü Direktörü Jeffrey Newmark da,

‘Artık soru uzayda yaşam bulup bulmayacağımız değil, bu yaşamı ne zaman bulacağımız’ dedi.

Newmark, ‘Ancak burada küçük yeşil adamlardan değil, mikroplardan bahsediyoruz’ diyerek sözlerine devam etti.

Habere ilişkin yapılan yorumlarda uzaylıların var olduğu gerçeğinin yavaş yavaş insanlara aktarılmaya çalışıldığı ön plana çıkmaktadır. Birdenbire yapılacak açıklamanın insanlarda kaosa neden olmaması için böyle bir açıklama geldiği söylenmektedir. Amerika’da bulunan 51. Bölgede yapılan çalışmalarda uzaylılarla ilgili araştırmaların zaten yapıldığı ve mikrop gibi organizmalar varsa yaşam da olabileceği tartışılmaktadır. Bakalım uzayda yaşam var mı yoksa hepsi birer hayal ürünü mü bekleyip göreceğiz…

Haber Kaynak: Hürriyet

NASA’dan Şok Açıklama
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.