Anneler Günü İçin Hangi Hediyeyi Alsam? Gündem, Köşe Yazıları

anneler günü

Mayıs ayının ikinci pazarı anneler günü olarak kutlanmaktadır. Anneler günü için sizlere işte bir kaç öneri…

Anneniz için en özel hediye sizsiniz. Yanağına bir öpücük, topladığınız bir demet çiçek, bir sıcak kucaklama veya bir telefon açmanız yeterli. Pahalı fakat duygusuz hediyeler inanın annenizi mutlu etmeyecektir. Onun yerine kendi emeğiniz ile yaptığınız bir resimi tercih edeceğine eminim.

Beraber vakit geçirin. Yürüşe çıkın. Piknik yapın veya sinemaya gidin. Bu akşam yemeğini onun yerine siz hazırlayın. Dikkat edin yardım edin demiyorum(!) siz hazırlayın diyorum. O, sevdiği dizi izlerken siz mutfakta olun. Veya ona özel bir pasta yapın.

Bir not kağıdı yazın. Anneniz hakkındaki duygularınızi ifade edin. Onu nasıl sevdiğinizi, ne düşündüğünüzü yazın. Fakat; süslü kelimerle klişeleşmiş sözler yerine gerçekte ne hissediyorsanız onları kağıda dökün. Daha etkili bir hediye olacaktır.

Sinemaya gidin. Tercih ettiğiniz film sizin sevdiğiniz değil, onun beğeneceği bir film olsun. Süpriz yapıp sinema biletini görebileceği bir yere koyabilirsiniz.

Süprizler yapabilirsiniz. Kargo, kurye, postahane veya bir tanıdığınız aracılığı ile hediyenizi postalayabilirsiniz. Siz hep beraber evde otururken birden kapı çalar ve annenizin hediyesi gelir.

Video çekip izletebilirsiniz. Farklı kişilere “Anneler gününüz kutlu olsun” dedirtmek yerine videoda kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi söyleyin. Daha etkili olur.

Bu etkinlikleri bitirmek mümkün değil. Gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış. Önemli olan annenizi mutlu etmek ise…

Bir de bunları sadece anneler gününde yapmayın. 365 güne yayın. Hiç beklemediği bir günde süpriz bir hediyeyle karşılaşırsa anneniz daha mutlu olacaktır.Anneninz hayattayken ona sevdiğinizi söyleyin. Onun, sizin için kıymetli olduğunu o varken gösterin bilin ki anneniz için en özel en değerli şey sizsiniz…

E-Zeka.Net ailesi olarak, tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

Anneler Günü İçin Hangi Hediyeyi Alsam?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.