Akıl Kârı, TRT 1’de Başlıyor Yarışmalar

TRT 1‘in düzenlemiş olduğu yarışmların kalitesi tartışılmaz. Şimdiye kadar, seneler boyu devam eden ve takip etmekden sıkılmadığımız yarışmalara imza atmıştır. TRT 1 yeni bir yarışma programını ekranlara taşıyor. Akıl Kârı adlı yarışma programı çok yakında TRT 1′de başlıyor.

Akıl Kârı, Çoklu Zeka Kuramından yola çıkarak Türkiye’nin en zeki insanını arayacak. Şu sıralar yarışmaya başvurular alınmakta… Eğer siz de zekanıza güveniyorsanız akilkari.tv adresinden başvuru formunu doldurarak yarışmacı olabilirsiniz.

Tekdüze bilgi yarışmalarını unutun. Ülkenin en zeki insanını bulma yolunda eğlenceli ve heyecanlı bir yolculuğa hazır olun. Akıl Kârı, zekâ hakkında bildiklerinizi tümüyle değiştirecek.

‘Çoklu Zekâ Kuramı’ndan yola çıkan Akıl Kârı, yarışmacıların sahip olduğu zekâ tiplerini ayrı ayrı sınayarak tüm zekâ tiplerinde en iyi olan kişiyi, Türkiye’nin en zeki insanını arıyor.

Elemeleri başarıyla geçen adaylardan her hafta dört yarışmacı ülkenin en zeki insanı olduğunu kanıtlamak üzere Sözel / Görsel / Mantıksal / Sosyal / Müzikal ve Fiziksel zekâ dallarında mücadele edecek.

Zekânıza güveniyor musunuz? Bu zekâ tiplerinden birine ya da birkaçına birden sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yoksa Türkiye’nin en zeki insanı olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz? O zaman siz de Akıl Kârı’na katılın ve zekânızı kanıtlayın

Akıl Kârı, TRT 1’de Başlıyor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.