SEVGİLİ KİTABI Edebiyat & Dil Sanatları, Köşe Yazıları, Kültür & Sanat, Sanat & Zanaat, Tanıtım

sevgilikitabi

ilham, periHayatımızın sürekli bomboş ve hiç bir amacı olmadığını dile getiririz. Zaferler elde edebilir, büyük paralar kazanabiliriz. Yüksek okullarda okuyup, çok iyi işlere girebiliriz. Fakat önemli olan bir şey vardır; bunu paylaşacak kimse var mıdır?

Beethoven, Shopen en güzel bestelerini bir kadına adadılar, Cemal Süreya en güzel şiirlerini bir kadın için yazdı, Shakespare Romeo&Juliet’i ortaya çıkardı. Neden mi? Çünkü içlerindeki aşkı ancak böyle dışarı vurabildiler.

İsterseniz dünyanın en önemli insanı olun, isterseniz uzaya gidin, ateşi keşfedin farketmez. Bunu paylaşacak bir insan olmadıktan sonra. İşte hayatınızın böyle dolmaya başladığını anlarsınız. Her şey daha anlamlı olur. Biri için yaşar, biri için uyur ve biri için çalışırsınız. Birlikte bir hayat kurar ve birlikte yaşlanırsınız. Çünkü bu insan doğasında vardır. Erkek ile kadın çift yaratılmışlardır.

Onu mutlu etmek için her şeyi yapabilirsiniz. Her şeyi göze alıp, dünyanın bir ucunu da gidebilirsiniz. İşte aşk o zaman başlar. Onun için nefes alırsınız, etrafında pervane olursunuz. Hele ki bu karşılıklı olursa tam bir mutluluk yaşarsınız. Daha sonra ilişki boyutuna geçince birlikte yemek yer, birlikte üzülürsünüz. Başlayan önemli günleri not alır, ona sürprizler yaparsınız. Özellikle yıl dönümü süprizleri vazgeçilmez günlerdir.

Sevdiğinizi insanı şaşırtmak, onu mutlu etmek bu dünyanın en güzel şeyidir. Size bu raddede önerebileceğimiz şey, Sevgili Kitabı’nı tercih etmeniz. Sevgili Kitabını internet adresinden ziyaret ederek aşkınızın hikayesini yazabilir, kendi fotoğraflarınızla süsleyebilir ve onu çok şaşırtabilirsiniz. Sevgiliye hediye seçmek ve almak zordur. Sevgili Kitabı hem çok hem de farklı bir şekilde erkek arkadaşını yada kız arkadaşınızı çok mutlu edebilirsiniz.

Bu hediyeyi sevgilinize verdikten sonra size vereceği tepki çok ama çok önemlidir. Size vereceği tepkinin sizi çok mutlu edeceğine emin olabilirsiniz. Eğer sevgilinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsanız işte o zaman siz gerçek bir sevgilisiniz. Çünkü gerçek bir sevgili sevdiği insanın her dediğini yapar. İnsan sevdiği insan için eliden gelen herşeyi yapar. Önemli olan onun için sadece sevgilisini mutlu edebilmektir. İşte bunu başardığı zaman ise hem kendisini hem de sevgilisini çok fazla mutlu ettirecektir. Böylece birbirlerine olan bağlılıklarıda günbe gün artarak çoğalacaktır. Önemli olan hediye sevgiliye ne için  alınıyor ve ne kadar büyük bir önemi var. Onun için ne ifade ediyor. İşte bunun sonucunu çıkarttıktan sonra sizin içi hediyeyi almak çok kolay olacaktır.

SEVGİLİ KİTABI
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.