Tepkisizliğin Sınırı Köşe Yazıları

Ünlü virtüöz piyanonun başına oturmuş ve salonu hıncahınç dolduran seyircilerin önünde, konserine başlamıştı. Ancak tuşlara basıp çalıyor görünmesine rağmen, telleri önceden sıkılmış olan piyanodan hiçbir ses çıkmıyordu. Dinleyiciler, birbirine göz ucuyla bakarak ne yapmaları gerektiğini araştırıyorlar, fakat nedense tepki göstermiyorlardı. İki saat süren sessiz konserden sonra ünlü virtüöz oturduğu yerden kalkarak büyük bir ciddiyetle onları selamladı. Salon sürekli alkış sesleriyle çınlıyordu. İngiltere’de yaşanan bu olaydan sonra kendisiyle röportaj yapan televizyon spikerine,”İnsanlardaki tepkisizliğin nereye kadar varacağını öğrenmek istedim,”diyordu. ”Meğer sınırı yokmuş…”

Tepkisizliğin Sınırı
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

  1. Över Fatih

    Kral çıplak hikayesine ne kadar da çok benziyor…
    Toplum tepki vermek için çocuk da olsa öne çıkıp ilk tepkiyi verecek cesur bir yürek arıyor… Peki ya yaşadığımız toplumda o cesur yürek hiç ortaya çıkmazsa ne olacak? Herkes tepki verecek bir başkasını bekleyerek sessizliği dinleme devam edecek. Sonunda bir hiç alkışlarla kutlanacak. Yaşamımızda herzaman karşılaştığımız sıradan olaylara göz attığımızda sonucun farklı olmadığını göreceksiniz!

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.