Media Markt’ı anlat, birinci ol, hediyeyi kap! Yarışmalar

mediamark-resim-yarismasi-23-nisan

mediamark-resim-yarismasi

23 Nisan tarihinde velileriyle birlikte Media Markt mağazalarından herhangi birine gelen ve “Çocuk Gözüyle Media Markt ResimYarışması”na katılan İlköğretim 1 – 5. sınıf öğrencileri, muhteşem bir hediye kazanma şansı yakalıyor!

Media Markt Mağazalarında Mağaza Yönetiminin belirleyeceği en iyi resmin sahibi, NINTENDO WII MARIO KART HW BLACK PAK kazanacak.

Bu büyük heyecana ortak olmak isteyen herkesi en yakın Media Markt mağazamıza bekliyoruz.

Konu: Çocuk gözüyle Media Markt
Tarih: 23 Nisan 2012
Yarışma: Saat 13:00 – 16:00 arası
Seçim: Saat 16:00 – 18:00 arası
Ödül töreni: 18:00

NOT: Sadece velileriyle gelen çocuklar yarışmaya katılabilir. Yarışma kapsamında değerlendirmeye alınacak olan resimler mağazalarda belirlenen alanlarda yapılacak olan resimlerdir; dışarıda yapılıp getirilen resimler yarışmaya Kabul edilmeyecektir. Nintendo’ya teşekkür ederiz.


“23 Nisan 2012 tarihinde, Türkiye’deki Media Markt mağazalarına velileri ile birlikte gelen ilköğretim 1. sınıf ile 5. sınıf aralığında öğrenim gören öğrenciler, velileri, Media Markt mağazalarınca verilen “Katılım ve Onay” formunu doldurmaları durumunda, başkaca herhangi bir şart olmaksızın “Çocuk Gözüyle Media Markt” konulu resim yarışmasına katılmaya hak kazanacaklardır. Her bir katılımcı yalnızca 1 (bir) defa yarışmaya katılabilecektir. Her bir Media Markt mağazası için, 23 Nisan 2012 tarihinde ilgili Media Markt mağazasında katılımcı öğrencilerin yapmış olduğu resimler arasından yine ilgili Media Markt mağazasının yönetimi tarafından 1 kişi 1nci seçilecektir.Seçim sonucunda, her bir mağazada, birinci seçilen öğrenciye 1 adet 499 TL değerinde Nintendo WII MARIO KART HW BLACK PAK hediye edilecektir. Ödül törenleri 23 Nisan 2012 tarihinde saat 18:00’da ilgili Media Markt mağazalarında yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi www.mediamarkt.com.tr’de!”

Media Markt’ı anlat, birinci ol, hediyeyi kap!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

  1. Denyas Adige

    23 nisanlarda çocukları provaydı bayram programıydı diye yormayalım lütfen…Bayram bu ya büyükler beğensin diye yapılmamalı…Yavrularım güneşin altında Somalilere döndüler

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.