GEL GEL AVM’YE GEL… Öğrenciler

Son yılların en anlamlı! aktivitelerinden biride AVM’leri gezmek…Gençler ve çocukları mıknatıs gibi çekiyor kendine ve tabiki bizleride…Yıllar yıllar önce giderdik bir mağzaya, bakardık alacağımız nesneye ve satıcıyla sıkı bir pazarlıktansonra mutlu mesut çıkardık dükkandan(fiş istediğimizde satıcının yüzü birden düşerdi ama biz dürüst vatandaş mantığıyla umursamazdık bu duruma)Günümüzde(özellikle hafta sonları) çoluk çocuk çıkıyoruz yola önceden tembihliyiz” liste dışı alışveriş” yok diye ama herşey giresiye kadar…Aman yarabbim bir renk cümbüşü karşılıyor sizi..Raflara yerleştirilen ürünler dürtüleri körüklemek amacıyla sıralanmış…Aklınıza gelmeyecek derecede enteresan kampanyalar üretip duruyorlar.Bunlar uzaylı olmalı çünkü bir dünyalının aklına gelemiyecek derecede ticari kurnazlıklar mevcut…Çalışan gençler ordan oraya koşturuyorlar üç kuruş maaşa…Geç saatlere kadar çalışıyorlar ,bi kızcağız ” abla uykumda bile giysi katlıyorum” dediğinde içim burkuldu.Slogan hazır”Her Şey Sizin İçin”…(Ben onu ”Her Şey Paranız İçin”diyerek tercüme ediyorum)Saatler su gibi akıyor…Veee vücudunuz ağırlaşmış,kafanız şişmiş, cüzdanınız boşalmış tüketiyorum öyleyse varım düşüncesiyle evinizin yolunu tutuyorsunuz….

NOT:Hiç mi iyi tarafı yok!? derseniz var tabii… Eş ,dost,arkadaş,sevdiğiniz-sevmediğiniz herkezle karşılaşıp ayak üstü sohbet etme imkanınız oluyor…

GEL GEL AVM’YE GEL…
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.