Android Geliştirici Günleri Bilişim & Teknoloji, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri, Eğitim Gündemi, Tanıtım

androidTürkiye’de Android Geliştirici Günlerinin birincisi yapılacak. AndroidDevDays olarak tanıtılan bu günler ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde 21-22 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek. Android Geliştirici Günleri, yeni başlayan, gelitiriciler ve meraklısının bir araya geldiği, teknolojik gelişmelerin geliştiriciler açısından değerlendirildiği ve paylaşıldığı bir organizasyondur.

Kimler Katılabilir?
Organizasyonun sitesinde, herkese açık olarak düzenlenen günlere katılabilecekler  şöyle sıralanmış:

  • Android geliştiricisi olmak isteyenler,
  • Android geliştiricileri,
  • Mobile teknolojilerle ilgili yazılım, donanım geliştiren firmalar,
  • Mobil ağ servis sağlayıcıları,
  • Mobil teknolojilerle ilgilenen araştırma kuruluşları ve organizasyonlar,
  • Mobil teknolojileri ve Android’i merak eden herkes

AndroidDevDaysWebsitesiTikla
Katılım Ücreti
Android Geliştirici Günlerine katılım için ücret talep edilmemektedir. Katılım için “Katılım Formu”nu doldurup göndermeniz gerekmektedir. Fakat kayıtlar kontejyanla sınırlı tutulmuş.

Böyle bir organizayonun ücretsiz olması Türkiye’deki mobil sistemlerinin ve Android’in tanıtımı ve geliştirilmesi adına sevindirici bir haber.

Programın içeriği
Android Geliştirici Günlerinde bizleri neler bekliyor? Özetle programda Android başta olmak üzere mobil teknolojileri üzerine sunumlar, eğitimler ve çalıştaylar yer alacaktır. İki gün sürecek olan programın detayları organizasyonun web sitesinde yayınlanacaktır.

Eğer sizin de android ve mobil sistemler üzerinde yapmış olduğunuz çalışmalar var ve bunları paylaşmak istiyorsanız son başvuru tarihi 01 Nisan 2012. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Organizatörler

Tabiki bir de bu işin arkasında kimler var onlara bakmak gerek.

  • Etkinlik yukarıda da belirttiğim gibi ODTÜ KKM’nde gerçekleşecek. Teknoloji alanında sayılı üniversitelerimizden birisi olan ODTÜ’nün IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu.
  • GTUG Ankara: Google Teknoloji Kullanıcıları Grubu Ankara
  • GTUG İstanbul: Google Teknoloji Kullanıcıları Grubu İstanbul

Bu tür organizasyonların artmasını ısrarla istiyorum. Türkiye’nin salt tüketici bir toplum olması yerine GELİŞTİRİCİ bir toplum olması için imkanlarımızı sonuna kadar kullanalım!

Detaylı bilgi için Android Geliştirici Günleri sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://www.androiddeveloperdays.com/tr/

Android Geliştirici Günleri
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.