Sevgililer Günü Özel Köşe Yazıları

14 Şubat sevgililer günü geldi çattı. Bugün (ve tabii ki hergün) bütün sevgililerin mutlu olmasını dilerim. Fakat nedense bu pekte mümkün olmuyor. Özel günlerin unutulmasıyla kutlama yapılıp eğlenilecek olan bir gün kabusa dönüyor. Eğer siz de bugünü unuttuysanız yazının devamını mutlaka okuyun.

Sevgililer gününü unutup hediye almayanlar için pratik çözümler

* Çiçek alın. Çiçek en pratik çözümdür. Sevgililer günü gibi bir günde bulamama ihtimaliniz yok.

* Yanınızda değilse mesaj gönderin. Daha sonra geri sizi aramasını bekleyin. Tabii mesajın içeriğinin sevgi sözleri ile süslemeniz gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.

* Kabiliyetiniz varsa ona bir şiir yazın. Etkisi tartışılmaz.

* Acele bir yemek organizasyonu yapın ve dışarıda güzel bir akşam yemeği yiyin.

* Bunların hiç birisi onu mutlu etmiyorsa üzülmeyin aşkta kaybeden kumarda kazanırmış.

“Sevene hergün sevgililer günü” diyerek sevgimizi 14 şubata sıkıştırmaya çalışanlara inat, sevgimizi sembolik gösterimlere dökmeyelim.

Sevgililer Günü Özel
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

    1. Över Fatih Yazar gönderisi

      Bir bayanın eşi ona sevgililer günü hediyesi olarak tek taş almış. Güzel bir kutu hazırlamış ve kendisine vermiş. Sevigililer günün kutlu olsun hayatım demiş. Kutu tek taş için oldukca büyükmüş. Merakla kutuyu açmaya koyulmuş. Kutuyu açınca şaşkınlıktan dumur olmuş. Gerçektende bir tek taş varmış kutuda… Kaşıkcı elması halt eder yanında. Eşinin kahkahası sessizliği bozmuş. Neden mi? Çünkü eşi güzel bir hediye paketi hazırlayıp bahçeden aldığı irice bir taşı koymuş içine 🙂

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.