MANGAL ERKEK İŞİDİR?! Yaygın Eğitim

ÇÜNKÜ;Erkek,mangalı ve mangal kömürünü çıkartır.Kadın,ızgarayı temizler,bakkala gider,kasaba gider,fırına gider,salatayı,sebzeleri,pişirilecek etleri hazırlar.Tüm bunları tepsiye dizer.Temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir.Erkek,etleri ızgaranın üzerine yerleştirir.Kadın,sebzelerin pişmesini kontrol eder,masayı,tatlıyı hazırlar.Koşar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir.Erkek eti ızgaradan alır ve tabağa koyar.Kadın tabakları masaya taşır,masayı toplar,kahve hazırlamaya gider.Kahve ve tatlı ikram  eder.Bulaşıkları yıkar,mutfağı toparlar.Erkek karısına”bugün mutfak işi yapmadığın için mutlusun,değil mi”diye sorar VE karısının şaşkın bakışlarını görünce KADINLARI MUTLU ETMENİN MÜMKÜN OLMADIĞINA İNANIR!!!

(Aydın ULUCAM)

MANGAL ERKEK İŞİDİR?!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

  1. rana

    yani bizde erkek az daha fazlasını yapar. bende dediklerini yaparım. ama öylede olsa onun benimle birlikte birşeyler yapması çok güzel…

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.