Fetih 1453 16 Şubatta Gösterimde Kültür & Sanat

“Fetih 1453” için sinema salonlarında özel bir uygulamaya gidilecek. Filmin ilk seansı, gösterildiği tüm salonlarda saat 14:53’te başlayacak…

16 şubat’ta gösterimde

Çekimleri üç yıl süren ve sadece fragmanı bile internette 9 milyon kişi tarafından indirilip seyredilen “Fetih 1453” için geri sayım başladı. Film, 16 şubat’ta, alışılmışın aksine cuma günü değil, tüm dünyada perşembe günü gösterime girecek. Ve ilk seansı da gösterildiği her salonda saat 14:53’te baylayacak.

İmzalı afiş sürprizi

Bu güne kadarki en iddialı ve en büyük bütçeli Türk yapımı olarak lanse edilen “Fetih 1453”ün ilk seans izleyicileri için bazı sürprizler de düşünüldü. ılk gün 14:53 seansına girenlere hatıra olarak oyuncular tarafından imzalanmış 35×50 ebadında afiş hediye edilecek ve afişin üzerinde de ilk seans ibaresi yer alacak.

Fetih beyazperdede

Fatih Sultan Mehmet’in ıstanbul’u fethini en gerçekçi haliyle beyazperdeye taşıyacak olan “Fetih 1453”, altyapısından senaryosuna, kullandığı teknolojiden dekor ve kostümlere, Türk sinemasında birçok ilke imza atıyor. şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi-kahramanlık projesi olma iddiasındaki filmde 3 boyutlu animasyonlara da yer verildi.

Aktif Haber

Filmin fragmanı

 

Fetih 1453 16 Şubatta Gösterimde
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.