Binbir Cin Fikir Köşe Yazıları

Küçük Mucitler Müjde!

Yazmak için kalem, kalemi kullanmak için kağıt icat olundu. Sonra kağıtlara kalemlerle binlerce şey yazıldı. Hesaplar, kitaplar yapıldı.
Eksiler, artıları götürdü. Eşitlerin ardına sonuçlar sıralandı. Sonuçlar kağıt üzerinde ayaklandı. Kesildi, yapıştırıldı, vidalandı, sıkıştı. Bulunan icatlar hayatı kolaylaştırdı. Türkiye’nin 9-14 yaş aralığındaki genç mucitlerine sesleniyoruz.
Henüz kağıt üzerinde gerçekleşmeyi bekleyen bir projen mi var?
Projeni gönder, “23 Nisan TRT Çocuk Şenlikleri”ne katıl.
Projen hayata geçerken beş büyük ödülden birini kazanma şansını da yakala. Belki buluşun sana sıradan gelebilir ama unutma,
bir başkasının hayatını kolaylaştırabilir.

Siz de yarışmaya projenizle katılmak istiyorsanız, http://www.binbircinfikir.com adresinden ”Başvuru Formu’nu İndir” butonuna tıklayarak formu, bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Son başvuru tarihi 15 Mart 2012

Haydi Ne duruyorsunuz hemen projenizi hazırlamaya başlayın, iyi şanslar…

KAYNAK: http://www.binbircinfikir.com

Binbir Cin Fikir
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorumlar

  1. irem

    normal tekerlekli sandelye ama özelliği çok mesela otobüse binerken bir dümeye basıp onu merdivenlerden çıkmasına yardım eder. 2. si televizyonu aççaksak bir düğmeye basıyoruz ve bir el çıkıyor televizyonu açıyor.

    1. Över Fatih

      Forma ulaşmak için:
      1. binbircinfikir .com adresini tıklayın.
      2. Açılan sayfanın en altındaki “BAŞVURU FORMUNU İNDİR” yazan düğmeyi tıklayın.
      3. Tıkladığınızda sayfanın altına Katılım Koşulları açılıyor. Koşulları okuyun.
      4. Eğer Koşulları kabul ediyosanız koşulların altındaki “Katılım Koşullarını Okudum. Kabul Ediyorum.” yazısını tıklayın.
      5. Yine aynısayfanın altına “BAŞVURU FORMU’NU İNDİR” düğmesi gelecektir. O düğmeği tıkladığınızda word belgesi olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
      Not: Eğer örnek olarak bir başvuru formu görmek istiyorsanız; en altta “Örnek Başvuru Formunu Buradan İndirebilirsiniz.” yazısı var. O yazıyı tıklayarak örnek formu da bilgisayarınıza indirip inceleyebilirsiniz.
      Tüm katılımcılara başarılar dilerim.

      1. şerife nur arıcı

        ben katıldım 15 haziran son dediler 25 haziran hayla daha açıklan madı acaba ne zaman açıklancaqk

  2. esra

    Benim buluşum müthiş. bir robot aklımızdan geçenleri biliyor ve hemen yerine getiriyor. Mesela canınız kahve çekti aklınızdan kahve içmek geliyor robot bunu aklınızdan okuyor ve hemen kahve yapıyor siz de hemen kahvenizi içiyorsunuz.

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.