KENDİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ??? Bilişim & Teknoloji

     Beni kolay kolay kimse üzemez ,doğrusu üzmesinede izin vermem.Beklenmedik olaylarada şaşırmam.Hep mantığımla hareket ederim.Paranın çözemiyeceği sorun yoktur derim.Kararlarımda duygularımın esiri olmam.Sezgilerim güçlüdür bu nedenle karşımdakinin blöfünü hemen görürüm.Temkini elden bırakmam.Çözümlerim stratejikdir.                     

Yanıldınız bu BEN değilim.Tamda tersine çabuk üzülürüm ,çabuk kırılırım.Gaza gelmem an meselesidir.Cebimdeki son kuruşu hiç tanımadığım birine verebilirim.Cümlelerimde hesap kitap yoktur.Çok çabuk inanırım,inanmak isterim.Acı eşiğim düşüktür.Ruhiyetimden memnunmuyum derseniz EH! derim.Peki sorayım size; Siz nesiniz ,ne değilsiniz???        

   “Bir de yalnızlığa…Yalnızlığa ihtiyacımız var bizim.Aylak terkedilmişliklere değil ama…Huysuz kendini beğenmişliklere de değil…Baktığımızı gerçekten görmemizi sağlayacak mesafeye,o mesafeyi yaratacak yalnızlığa ihtiyacımız var.”(H. Babaoğlu)    

               

                                                                                                                                              

KENDİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ???
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Son Yorum

  1. rana

    bende kendimi tanıyorum ama dediğin gibi davranırken yanlış olduğunu bile bile yapıyorum bazen.
    yani duygularıyla hareket eden, hayır diyemeyen, haketmesede insancıklara iyi davranan insanlarız biz…

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.