30. TÜYAP KİTAP FUARI AÇILIYOR Edebiyat & Dil Sanatları, Kültür & Sanat

30.Tüyap Kitap Fuarı

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 12 Kasım 2011 Cumartesi günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor. Kitapseverler, 12 – 20 Kasım 2011 tarihleri arasında fuarı ziyaret edebilecekler. 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı 30. Uluslar arası İstanbul Kitap Fuarında 200 etkinlik ve yüzlerce yazarın kitaplarını imzalaması planlanıyor.

Bu seneki konuk ülke MISIR
Fuarın ilk dört günü (12 – 15 Kasım) açık olacak olan uluslar arası salon kapsamında Mısır Onur Konuğu olacak. Mısırdan gelen yazarlar ve yayınevleri imza günleri, Mısır’a has etkinlikler, dans gösterisi ve Mısır sinemasından seçme Mısır Film Günleri düzenlenecek.

Çok Satanlar Listesi de TÜYAP’da Olacak
Türkiye’de çok satanlar listesine giren uluslararası yazarlar da İstanbul Kitap Fuarında yerlerini alacaklar. Korku ve gerilim kitaplarını sevenlerin yakinen tanıdıkları Yazar Tess Geritsen ve Yazar Simon Beckett de fuarda imza günü ve söyleşi düzenleyecekler.

“Umut: düş mü? gerçek mi?” ana temasıyla bu yıl 30.su düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı hakkında daha geniş bilgi almak için fuarın internet adresi : www.istanbulkitapfuari.com.

30. TÜYAP KİTAP FUARI AÇILIYOR
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.