Açık Öğretim Lisesi Duyurusu Açık Lise, Eğitim Gündemi, Yaygın Eğitim

Kayıt Yenilemeyi Kaçıranlar
2011 – 2012 1. Dönem Açık Öğretim Lisesi kayıt yenilemesi 21 Ekim 2011 tarihinde sona ermiştir. Bu dönem kayıt yenileme yapamamış öğrenciler kayıt bedelini 21 Ekim’e kadar bankaya yatırmış olmaları şartı ile  28 Ekim 2011 tarihine kadar AÖL irtibat bürolarına başvurmak suretiyle kayıt işlemlerini yaptırabileceklerdir.

Ders Seçimi
Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler, 2 Aralık 2011 tarihine kadar ders seçme işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Ders seçimi yaparken dikkat edilecek hususlara ve ders seçiminin sistemden nasıl yapılacağına ilişkin bilgilere Açık Öğretim Lisesi İnternet Sitesinden ulaşabilirler.

Ders Kitapları (Notları)
Ders seçimini yapan öğrenciler, il veya ilçelerinde bulunan irtibat bürolarından ders kitaplarını alabilirler. Ders kitaplarını alamayan veya almayan öğrenciler sınavlarına, buraya tıklayarak ders kitapları içeriklerinden de(pdf formatında) çalışabilirler.

Ders kitaplarını alan öğrenciler, aldıkları kitapların içeriklerini, web sayfamızda bulunan ders kitaplarının içerikleri ile  karşılaştırıp aynı olduğundan emin olmalıdırlar.

Açık Öğretim Lisesi Duyurusu
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Bir yanıt bırak

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.